Over Atty

 

Dit ben ik, Atty Holthof-Pol.

Ik hou van gezelligheid, mijn gezin en vrienden om me heen, wandelen met onze hond, mijn “vrijwilligers” werk bij de muziekvereniging, plezier maken, sporten, muziek, koken, films, musea en winkelen. Daarnaast wordt er natuurlijk heel veel geschilderd. Samen met mijn vriendin/ schilder collega Grada geef ik schilderlessen en workshops in de “Schilderschuur” in Bedum en daarnaast ook op scholen. 

vanaf 2009 tot 2021 volgde ik wekelijks schilderlessen, lange tijd met een leuke groep inspirerende mensen. Maar voor extra verdieping heb ik de nodige lessen gevolgd bij de Klassieke academie in Groningen. Het liefste maak ik zelf foto’s en pak dan mijn kwasten om het op het doek realistisch over te brengen. Ik werk graag met olieverf,  maar soms tussendoor schilder ik met acryl of maak ik tekeningen. 

Ik vind het natuurlijk ook leuk om opdrachten te krijgen, heb je hier vragen over of speciale wensen dan hoor ik het graag. 

Mocht je je huisdier of een portret geschilderd willen hebben kom ik graag langs om een goede foto te maken. ( wel binnen redelijke afstand natuurlijk. ) 

Ik verkoop mijn werk meestal zonder lijst, maar voor een tentoonstelling lijst ik ze wel vaak in. Het gaat in dit geval om grof houten (bak)lijsten in iedere kleur te schilderen. Voor een klein bedrag kunnen deze er bij besteld worden. 

Dus mocht je geïnteresseerd zijn, ik hoor graag van je. Ik ben te bereiken via mijn mailadres of door een berichtje op FB/ Messenger

Neem contact op met Atty:

Email: 

Facebook : Atty Holthof-Pol 

Facebook : Polleleuks

Instagram : #polleleuks

[8